Høstens første antrekk

Hei og hopp!

Dette er min første innlogging på denne bloggen på nesten to år. Du vet, livet skjer og plutselig hadde årene gått. Nå håper jeg å få prioritert noen innlegg her i blant. Jeg tror det skal bli en mix av strikk, hverdagsliv, barneklær og kanskje til og med noe favoritt mat innimellom. Jeg håper dere har lyst å følge med, og kom gjerne med tips til hva dere har lyst å lese om.

Dersom du har fulgt meg her, eller i andre kanaler tidligere, vet du kanskje at barneklær og farge sammensetninger er noe av det kjekkeste jeg vet. Også denne sesongen står antrekk til guttene i fokus. Noe har de fra før, og da prøver jeg å strikke nye plagg til de som allerede er i garderoben.

XYEO4159
Faunalue og Simpelthen bukse fra Paelas og Basic genseren fra Ministrikk.

Selve planleggingen synes jeg er ekstra gøy. Se på farger i garnbutikken, hvilke plagg skal man strikke til hverandre og hvor fort kan man så strikket disse? I dette tilfellet gikk jeg for Duo fra Sandnes garn. Mye fordi fargene passer så godt sammen, men også pga de egenskapene Duo har. Jeg ønsket ett mellomlags sett til han, og da er 22/10 strikkefastheten fin synes jeg. Jeg ville også at plaggene skulle være hverdagsplagg som også kunne brukes inne i barnehagen eller ellers på fritiden. Duo er 50/50 ull og bomull og derfor blir det ikke for varmt i bruk.

IMG_9049

Fargekodene på plaggene jeg har strikket er Duo Karri 2336, Kitt 1015 og Mørk beige 2652.

Jeg velger gjerne basic farger på basic plagg. Gjerne i naturfarger, da disse er enkle å kombinere med mange andre farger. Disse plaggene har veldig fin passform og barnet kan lett leke og være komfortabel i disse. Simpelthen buksen har jeg strikket mange av. Den er passende smal samtidig rommelig nok til å kunne ha en strømpebukse under. Jeg strikker den uten lommer, da jeg synes bare de er veien. Like så er det med genseren. Perfekt smal uten å være trang. Man får t-skjorte eller body under. Luen har jeg strikket uten øreklaffer – da begynner du bare på ant masker du skal ha til vrangborden etter disse.

Håper dere alle har en fin fin start på uken!

2 kommentarer om “Høstens første antrekk

  1. Så inspirerande innlegg! Jatakk til fleire;-)
    Syns det er så lurt det du skriver om garntype ift kor fort det skal gå å strikke (overvurderer meg sjøl ganske så ofte nemlig)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s