Høst i garderoben

boys1
Klær fra Zara og Sko fra Bisgaard

 

boys
Klær fra Zara og Sko fra Bisgaard
Uten navn
Klær fra Zara og Sko fra Bisgaard

 

Jeg elsker høst. Det betyr de at butikkene bugner av nye, deilige plagg. Fargene er varmere – samtidig som jeg også bruker mye grått, sort og hvit også på denne tiden av året. Både til meg selv og guttene – og akkurat nå ønsker jeg meg disse antrekkene til 4 åringen. Flaks at han liker » å bli fin» som han sier det selv. Disse guttene trenger liksom ikke mer enn en kul bukse og skjorte også rocker de antrekket den dagen. Denne gangen har jeg drømt meg vekk hos Zara og Bisgaard. Fine gutteklær er ikke så vanskelig å finne nå – som for 4 år siden og jeg håper at enda flere butikker, satser mer på det enkle. For det er ofte det beste, sies det 😉

Jeg er veldig glad i å sette sammen kollasj som dette – så satser på at dette kan bli en ukentlig post!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s