Strikkejournalen

OM jeg har gledet meg til denne dagen. Endelig kan jeg fortelle om bok prosjektet jeg har hatt sammen med Filiokus Media denne våren. Dere kjenner kanskje til de nydelige bøkene de har fra før? Både andre journaler og spørrebøker og jeg er utrolig stolt og ydmyk for at det akkurat ble Marte jeg fikk jobbe med på dette prosjektet. Boka vi gir ut heter «Strikkejournalen. Mine små og store strikkeprosjekter». Boka hjelper deg å ta vare på de beste minnene du har rundt et strikkeplagg. Du kan fylle den opp med bilder, magebånd og garnprøver for hvert prosjekt. Dette blir en personlig bok – som du fyller med akkurat det du ønsker.

20794865_10154811205961570_1196532504_o
Boka er fylt med delikate illustrasjoner

Min tanke bak boken er at man skal ha en bok hvor man kan samle informasjon rundt plagg man har strikket. Noen ganger har man byttet ut garnet i oppskriften med et annet. Andre ganger passer ikke plagget helt sånn man ønsket. Da er det fint å kunne notere ned dette – til eventuelt neste gang du skal strikke den oppskriften. Enkelte ganger hender det at man har glemt helt hvor oppskriften var fra. Da er Strikkejournalen fin å ha.

Per dags dato har jeg 5 forskjellige notatbøker som fungerer til samme formål. Det fungerer liksom ikke. Når jeg da i tillegg kan fylle Strikkejournalen med fine bilder – mener jeg den er en bok enhver strikker behøver. Man legger ned mange dyrebare timer i et strikkeplagg. I strikkejournalen kan du forevige minnene rundt hvert enkelt prosjekt. Og jeg har stor tro på at om mange, mange år, er dette en bok jeg stolt viser frem til barn og barnebarn. Du vil også kunne fylle den med lister som er svært praktisk for strikkere – en veldig nyttig bok, som du har plass til å strikkeveska.

20793601_10154811206001570_1892910042_o
Boka er personlig – dette er din helt egen notatbok

Nå gleder jeg meg til å kunne vise dere enda mer fremover – og ikke minst at den vil falle i smak hos dere!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s