Comeback

Det er lite gjennomtenkt å åpne en blogg rett før både eksamensrush og tid for sommerferie. Likevel synes jeg det er utrolig hyggelig at så mange har besøkt bloggen min – tross det lange fraværet. Nå nærmer det seg høst med stormskritt. Strikker du – er vi nok nå på vei inn i din favoritt årstid. Hva er vel bedre enn å krype opp i godstolen med deilig strikketøy i fanget når mørket faller på og regnet dusker mot vinduet? Ikke vet jeg. Det må isåfall være en plate av favoritt sjokoladen din i tillegg 😉

Denne høsten vil være ekstra spennende for meg. Jeg har vært så heldig å få gi ut bok sammen med Filiokus Media, og ser virkelig frem til å vise frem ferdig resultat. I tillegg har jeg et par andre prosjekter jeg gleder meg til å ta fatt på. Jeg er klar for hverdag, høst og masse, masse strikk fremover. Jeg er mer motivert enn noen gang til å bringe denne bloggen videre – og håper du vil følge med videre!

20750760_10154810740041570_1205260776_n
En kurv fylt med deilig garn klar for å komme på pinnene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s