Lucaromperen

 

Jeg har nylig teststrikket denne drakten fra knitting for Olive og drakt kombinert med lange ermer gjør noe med strikkehjertet mitt. Strukturen i denne gjør det lille ekstra, samtidig som den tar seg veldig godt ut til hverdags. Garnet den er strikket i – knitting for olives merino, er utrolig lett og deilig og hos oss bruker vi dette rett på huden. Da funker det også veldig godt til innebruk, til og med for varme barn. Altså, denne drakten veier knappe 120 gram i størrelse 2 år. Det må da være veldig deilig å har på seg. Denne lille karen klager i alle fall ikke.

For meg er det viktig at plaggene jeg strikker, enkelt kan kombineres med plagg og tilbehør vi (les:guttene) allerede har i garderoben. Hva er vel finere enn strikk sammen med fine strømper og sko? Derfor blir jeg også som regel mest fornøyd med plagg strikket i farger over i den naturlige skalaen. Denne lys grå fargen kan brukes til så mangt og her er det kombinert med blått og cognac. En uslåelig sammensetning spør du meg.

Raglanfelling og en knapp i halsen – de fine detaljene knitting for olive er så flinke på.

Oppskrift på oppskriften finner du her.

10 kommentarer om “Lucaromperen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s