En start

Hvor starter man når man skal skrive sitt første blogginnlegg? Okei, kanskje det er på sin plass å introdusere meg selv. Mitt navn er Monika. Mange vil også kunne kjenne meg som «mammastrikk» på instagram. Profilen jeg åpnet for snart 3,5 år siden, fordi jeg hadde blitt bitt av strikkebasillen. Og ja, jeg hadde en kul på magen. Jeg skulle bli mamma for første gang og kjente akutt på behovet for redebygging. Charlott Pettersen hadde akkurat gitt ut «den store guttestrikkeboka» og jeg ble så inspirert til å lage noe eget til den lille gutten i magen. I dag er jeg mamma til to gutter og klarer ikke å stoppe og strikke.

Jeg har tenkt på det lenge. Jeg har ønsket meg et sted hvor jeg kan dele litt mer rundt det som i løpet av de siste tre årene har blitt min store lidenskap; strikking. Mange andre har gjort det før meg, nå ønsker også jeg å dele på en blogg.

 

Dette kommer først og fremst å være en blogg hvor du finner strikkeklær. Masse strikkeklær. Du vil også kunne finne tips som kan være nyttig for deg som strikker. Eller en blogg for deg som ønsker å lære deg å strikke. Jeg er overhode ikke noen ekspert og har lært det meste av det jeg kan gjennom videoer på nett. Jeg håper også at dette kan være et sted hvor andre kan finne inspirasjon.

2 kommentarer om “En start

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s